Itt az interneten talált hozzászólásokból olvashatsz. Tekintet nélkül arra, hogy melyik gyártmányról nyilatkozott a hozzászóló. Szerintem az összes jáde görgős masszázságy nagyon jótékony, és hasznos. Itt most nem lényegesek a különbözőségek, a lényeg a hasznosságban van. Jelentős különbségek vannak ugyan az árakban és a szolgáltatásban is, vannak különbségek. (nem mindig a drágább a jobb)

 

 "Évek óta ülő munkát végzek, ami sajnos már időnként merev görcsös izomfájdalmat eredményezett. A medistones ágy rendszeres használata óta a zsibbadás és az izom fájdalmaim teljesen megszűntek. Általában este lefekvés előtt használom a medistones jadeköves ágyat, sokkal nyugodtabban alszom, és kipihenten ébredek, a közérzetem lényegesen jobb lett. Az anyagcserémre is igen jó hatással van a medistones jade köves masszázs, a fogyókúrám most sokkal eredményesebb."

 

"A masszázságy 5 napig volt nálam ingyenes használatra. Eleinte kételkedtem a hatásában, és nem hittem, hogy ilyen rövid idő alatt tapasztalni fogok valamilyen változást. De már az első alkalom is fantasztikus érzés volt, nyugtató, pihentető igazán el lehet rajta lazulni. Fizikai munkát végzek, ezért leginkább a nyújtó programot kedveltem, mert jó érzés volt, ahogy a fáradt izmaimat a görgők folyamatosan nyújtották és masszírozták. Arról nem is beszélve, hogy már pár nap után éreztem, hogy reggelente sokkal könnyebben és kipihentebben ébredek. Nem kérdés, hogy ezek után a masszázságy hosszú távú gyógyító hatása sem volt kérdés számomra. Ezek után természetesen a vásárlás mellett döntöttem."

"Mindig nyitott voltam az új dolgok kipróbálásában, megismerésében. Hiszek az alternatív gyógymódokban és a megelőzés fontosságában. Sajnos az emberek legtöbbször már csak akkor szoktak intézkedni gyógyulásukról, ha már megtörtént a baj, pedig némi odafigyeléssel ez legtöbbször megelőzhető lenne. A SPA PRO JADE Masszázságyat egyik ismerősömnél próbáltam ki (neki egy akupunktúrás orvos ajánlotta). Az ismerősöm és egész családja már két éve használják, és nagyon meg vannak vele elégedve. Nekik sokat segített a nyak-, és hátfájásban, stressz oldásban és az alvás minőségének javulásában. Az Ő tapasztalatuk, a 3 napos kipróbálási lehetőség és a masszázságyról meghallgatott részletes bemutató engem is meggyőzött, hogy rendkívül jótékony hatású terméket fogok vásárolni."

"Ehhez hasonló masszázságyat már 3-4 éve ismerünk. Férjemmel egy masszázsterembe jártunk, ahol ingyenesen lehetett használni egy hasonló ágyat. Nagyon jónak bizonyult, és szerettünk volna otthonra is egyet, mert a mindennapos bejárás, a várakozás, hogy sorra kerüljünk nagyon fárasztó és megterhelő volt, de sajnos, a majd 700.000,- Ft-os vételárat nem tudtuk megfizetni. A gyermekeink hívták fel a figyelmünket a SPA PRO JADE Masszázságyra, amit megtekintés és kipróbálás után azonnal megvettünk. Sokkal többet tud, mint, amit előtte használtunk, szebb is, és az ára is jóval alacsonyabb. Ráadásul nem hagy piros foltokat a hátamon, hiszen sokkal finomabban masszíroz. Állítólag a nagyon erős, fájdalmas masszázs hosszútávon nem tesz jót, főleg az idősebb embereknek, akiknek, már nem olyan erősek a csontjaik. Mindenkinek szívből ajánlom."

„15. alkalommal vettem igénybe Ceragem ágyat. 1938-ban születtem. Régóta fáj a gerincem, gerinccsőrösödést állapítottak meg. Depresszióm is van, melyet gyógyszerrel kezelek. A vérnyomásom is ingadozik, szemem sokszor bevérzett. Nagyon sokat javultam, már nem szedek gyógyszert a depresszióra, letisztult a szemem a kézi kezelőtől. A gerincem nem fáj, vérnyomásom néha még kiugrik de már csak este veszek be rá gyógyszert.”

„64 éves nő vagyok. 58  Ceragem kezelést vettem fel eddig, nagyon jó tapasztalataim vannak. Több gondom is volt, ami miatt járok: gerincsérv,  jobb térdem fájt 4-5 éve, visszeres a lábam, magas volt a vérnyomásom. A cukrom is 4-5 fölött volt. Már 3-4 kezelés után nem feszült a térdem, a sérvem sem fáj. Jó a közérzetem, sokkal nagyobb a teherbírásom. Jobban alszok, a visszereim sem fájdalmasak. A cukrom 3,6-ra csökkent.”

„39. alkalommal vagyok ma itt a  Ceragem központban, 57 éves nő vagyok. Több mint 35 éves probléma nálam a vizelet ürítése. Gyakori de kevés vizelet. Derékrésznél sérvem van. Allergiás megbetegedésem is van, nem volt jó  az emésztésem. Sokat fájt a fejem, nyomás érzékeny voltam. Amióta járok javult a közérzetem, hólyag és emésztési gondom sokat javult. Nyaki gondom sincs már és a fejem se fáj. Nem szedek gyógyszereket.”

„25 mm-es, jól látható, kitapintható göb volt a pajzsmirigyemen. 20 perceket tartottam a Ceragem kézi kezelőt a nyakamon, és kb. az 5. alkalom után vettem észre, hogy kisebbedett a göb, most, a 10. alkalom előtt már alig észlelhető. Úgy tűnik kezdek tisztulni, mert a veleszületett szemem alatti karikák diszkrétek maradnak. Köszönöm a lehetőséget!”

„1948-ban születtem. 36. alkalommal vagyok ma a masszázságyon. 4-5-ös gerincsérvem volt, nagyon fájt a csípőm, vállam, könyököm. Rendszeresen járok a Ceragem közontba és elmondhatom, hogy nagyon jól alszok, eltűnt a gerincsérvem, nem fáj a csípőm és a könyököm.”

Stb.

Diavetítő